Programma 2016

PROGRAMMA DORPSFEEST GOUTUM STOKE CITY LIVE 2016

DONDERDAG 16 JUNI
kinderspelletjes9:30 uur – Peuters en kleuters van Sinne kinderopvang én Groep 1 & 2 van de Wiardaskoalle. Het wordt een gezellige ochtend met theater, schminken en spelletjes. Dit alles onder leiding van Caron Entertainment.

10.00 uur – De Vitale Seniorenochtend
seniorenochtendTot 12.00 uur in de AutovanSchaik  Amsterdam’s café tent. Ritsko van Vliet spreekt, verbaast en verwondert jullie allemaal. Geen spelletjes, maar natuurlijk serveren we een verse kop koffie met een lekker stuk gebak. Op onze kosten (dank Tadema Makelaars)! U hoeft zich niet op te geven. Iedere 50 plusser is hierbij van harte uitgenodigd! Deze ochtend wordt mede mogelijk gemaakt door Dorpsbelang Goutum.

Donderdag Game dag!
kinder-games-wiardaskoalleVoor de groepen 3 t/m 8 organiseren we een geweldige Game Donderdag. Samen met de meesters en juffen (en hopelijk weer heel veel vrijwillige ouders, oma’s en opa’s) maken we er weer een prachtige speldag van. Dit jaar een extra leuk én spannend programma! Je hoeft je niet op te geven. Na alle games kun je heerlijk eten op het terras van Gastronomisch Goutum. Dit jaar zorgen we extra goed voor je. Dus mis het niet 🙂
De planning en tijden van deze Donderdag Game Dag volgt via de Wiardaskoalle.

17.00 uur – Gastronomisch Goutum
gastronomisch-goutumHet riante overdekte sfeervolle aangeklede Stoke City Ground terras is het toneel voor de chefs van restaurant Sems & Friends. Vergezeld van zachte lounge muziek en een keur aan topwijnen van Slijterij Henri Bloem beloven wij jullie een culinair avontuur in een schitterende ambiance. Dit keer meer aandacht voor jullie kinderen. Geen lange rijen voor de friettent. Dus neem ze gezellig mee. Vanaf 17:00 uur zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd.
Na Gastronomisch je kinderen naar de oppas, en dan met z’n allen naar de tent.

21.00 uur – Rob de Nijs – LIVE in Concert
Rob-de-Nijs-goutumVanaf 21 uur geeft Rob de Nijs een uniek optreden in Goutum. Entree € 10,- bij de kassa. Hij speelt al zijn grote hits. Malle Babbe, Banger Hart, Ritme van de Regen, Jan Klaassen was Trompetter, Dag zuster Ursula, Het werd Zomer, Zondag, enz! Kom en beleef dit optreden. Zo rond de klok van 11 uur zwaaien we Rob, op de klanken van de Lounge DJ Rob, weer uit. Dan gaat ook het Amsterdams Café open.

VRIJDAG 17 JUNI
kaatsen-winnaars-2015-dorpsfeest-goutum11.00 uur – De HRM Friesland Dorpsfeest Partij Seniorenleden van de Kaatsclub Goutum kunnen zich tot maandagavond 13 juni 19:00 uur opgeven bij het bestuur van de Keatsclub Goutum.
Na afloop van de partij worden de prijzen uitgereikt. De McDonald’s Jeugdkaatspartij wordt eerder deze week al gespeeld (op woensdag) Info en opgeven via de Jeugdcommissie van de Kaatsclub.

Mainstagetent 21.00 uur De Corona’s
coronas-dorpsfeest-goutumDe Corona’s maken Stand-Up Pop. Da’s muziek met een vleugje cabaret. Met als belangrijkste belofte; bij elke gespeelde song gebeurt er wel iets verrassends. Je wordt uitgedaagd om de telefoon op het Corona’s balkon op te nemen en via een live gesprek je muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken. Het zijn multi-instrumentalisten die gasten van De Corona’s. Met drie zangers, één zangeres en een blazerssectie die er gegarandeerd een dolle boel van maken!

Mainstagetent 23.45 uur 2 Brothers On The 4th Floor
dorpsfeest-goutum-2_Brothers_on_the_4th_floorTussen de sessies van De Corona’s door draait een DJ om de stemming erin te houden. En rond middernacht kun je los op alle hits van rapper D-Rock en zangeres Des’Ray. Beter bekend als 2 Brothers on the 4th Floor. Dat wordt ge-wel-dig! The 90’s are back alive!

AutovanSchaik  Amsterdams Café vanaf 20.00 uur
amsterdams-cafe-dorpsfeest-goutum-van-schaikEen pikketanussie gaat er altijd in! Richard & Sofie Jordan, het zingende echtpaar uit De Jordaan, komt weer langs hoor.
Het was té leuk allemaal vorig jaar. Dus we bouwen het iets grotere en gezellige Amsterdams Café weer op! Kom langs en zing mee!

Mainstagetent ???? uur XTRA Act: The Spice Girls!
Totally-Spice-girls-dorpsfeest-goutumHet kan vroeg zijn, of laat. Maar je wil ze niet missen. Eén band. Vijf meiden. Alle hits! De Totally Spice coverband speelt ze allemaal. Vijf prachtige meiden met gouden keeltjes die weten hoe ze de tent op de kop krijgen!

ZATERDAG 18 JUNI
11.30 uur De Goutum Gouden Grasbaan Games
Goutum Grasbaan GamesBasketballen met Aris, voetballen met Cambuur, hamburgers eten met Double B, spijkerbroek hangen met Shoeby, autoband slingeren met ABC Autobanden, van de Mr. Bubbels zeephelling af. Het finalespel is een onderdeel uit het officiële Wipe-Out programma. Er is een mini-6-kamp, een feestelijke gezamenlijke pauze (jawel!) én… je bouwt als team of straat je eigen kar en gaat de strijd aan in de Goutum Grasbaan Race op het feestterrein!
Alle straten van Goutum hebben een missie dit jaar. Bouw de origineelste, gekste, snelste grasbaan kar van het dorp. Het moet een voertuig worden zonder verbrandingsmotor. En er mag geen trapmechanisme in zitten. Denk aan een karretje, slee, verrijdbaar bed, kinderwagen… bedenk en bouw het maar.
Geef je team een toffe naam en geef je op. Doe dit door een mailtje te sturen naar de jongens van Re-Seth op dorpsfeestgoutum@reseth.nl voor 14 juni 10 uur.
Elk team bestaat uit 6 tot 8 personen waarvan minimaal 2 vrouwen zijn. 3 leden van je team (allemaal een helm op!) doen mee in de zelfgebouwde grasbaan kar. Alle onderdelen zijn (ècht waar) prima te doen. Zelfs na twee dagen feestvieren. We maken het lekker relekst deze keer!
Lees hier alles over deze supermiddag. 

17.00 uur Prijsuitreiking Grasbaan Games en Versierde Straatprijs (BBQ).
prijsuitreiking-goutum-kerk-agnesNatuurlijk versier je je straat weer feestelijk. Dit jaar geen thema, alle aandacht van jullie gaat natuurlijk uit naar het bouwen van de mooiste of snelste grasbaan kar, maar de mooist versierde straat maakt wel kans op de straat BBQ twv € 250,- !

Mainstagetent 20.00 uur vlogger Monica Geuze
monica-geuze-live-goutum-18-juni-2016Monica Geuze (20) heeft een grote aanhang als vlogger, maar is ook dj van Best Geklede rapper Ronnie Flex. Zelf is ze ook DJ en heeft Ronnie Flex, Mafe, Frenna (SFB), Emms (Broederliefde) en Abira ingeschakeld voor haar eerste single ‘Laten Gaan’. Om 20 uur is ze in Goutum!

Mainstagetent 21.30 uur One Two Trio
OneTwoTrio-dorpsfeest-goutumNa Monica vult onze lounge DJ de tijd die One Two Trio nodig heeft om op te bouwen. En dan gaan we los met het gekste trio van Nederland. One Two Trio (ook bekend van het Evers Staat Op LIVE38-spel) gaat het feest maken en jij bent hun vierde man. Topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Wat een energie en totale gekte. Springen, dansen, bulderen!

Mainstagetent 23.00 uur Ali B
Ali-B-dorpsfeest-goutum-18-juni-2016Hij brengt nummers uit zijn succesvolle programma Ali B op volle toeren ten gehore. Het is een heerlijk show die je nog zal herinneren. Veel bekende liedjes komen voorbij. Het meezing gehalte is hoog!
En de kans is groot dat-ie een paar van z’n vrienden meebrengt. Wie? Wij hebben geen idee, maar wie Ali zegt moet ook B zeggen 😉

Mainstagetent 00.00 uur DJ’s GlowInTheDark!
glow-in-the-dark-dorpsfeest-goutum-2016-18juni(dance, Hip Hop, Electro, House and Pop).
Met het debuut van hun samenwerking met David Guetta nog maar net achter de rug, brengen beide dj’s GlowInTheDark de remix voor David Guetta, Nicki Minaj glow-in-the-dark-2-dorpsfeest-goutum-2016-18juniand Afrojack’s Billboard hit ‘Hey Mama’ uit. Het gaat ze voor de wind. Ze draaien van Ibaza tot Praag. Van Rotterdam tot Spanje. En tonight… Goutum! Er gaat wat gebeuren op ons podium, maar één ding is zeker; “they have the ability to light up any crowd with their energy” En dan? Dàn is het is tijd, de hoogste tijd… maar nog éven niet! We chillen nog ff op wat rustiger beatsszz..sz…zzz

AutovanSchaik  Amsterdams Café 20.00 uur
amsterdams-cafe-dorpsfeest-goutum-van-schaikLaat het vanavond gebeuren, laat het vanavond zo zijn! Natuurlijk is het Amsterdams Café open. Wie loop je vanavond weer tegen het lijf? Het maakt niet uit. Iedereen viert feest!
Bestel een vers biertje, zing mee en vier het leven alsof het nooit meer morgen wordt.
dorpsfeest-goutum-lounge-ground-chill-2016

Stoke City Ground buiten bar. Overdekt, en de hele avond open vanaf 20.00 uur. Laten we hopen op een zwoele zomeravond, zodat je even op adem kunt komen op één van die heerlijke banken of zitzakken.

02.00 uur Laatste ronde in alle tenten

Vergeet niet om onze facebook pagina even te liken, dan ben je als eerste op de hoogte, mocht er iets wijzigen! Na middernacht heb je zonder geldig polsbandje geen toegang meer tot het feestterrein.

En natuurlijk kan iedereen onbezorgd feestvieren dankzij de vrijwillige hulp van EHBO Leeuwarden!  Geef ze een duim omhoog op hun Facebook pagina!