Expeditie Goutum

Goutum wordt omgetoverd in Expeditie Robinson sfeer!

Je team doet op verschillende plekken in het dorp Expeditie-proeven. Fysiek niet zwaar, maar op geraffineerde manier zijn alle proeven uitdagend ontworpen. Wel eens van de kerktoren getokkeld bijvoorbeeld?
Expeditie Goutum is bedacht door een team van specialisten onder leiding van Re-Seth. Dit jaar speciale aandacht voor de prijsuitreiking!

Expeditie Goutum is hét sport & spel onderdeel van Dorpsfeest Goutum dit jaar!

En dat wordt een heus spektakel. Denk aan proeven die je normaal gesproken bij Expeditie Robinson op tv ziet, onderdelen uit een survivalrun, spannende teamgames en andere outdoor challenges waarbij je ook mentaal wordt uitgedaagd. Dit wil je niet missen! Dankzij de sponsoring van ReSeth, Copini Buitensport, Autobandencentrum Leeuwarden en Poortman Keukendesign kunnen we er een fantastisch evenement van maken!

Fysiek voor vrijwel iedereen te doen en daardoor qua tactiek extra uitdagend! Stel je team daarom slim samen… Wie van jullie is de durfal, de snelle denker en wie bewaart de rust? En vergeet vooral de ‘Handige Harry/Harriette’, de doorzetter en de krachtpatser niet.

Met 6 personen is je team compleet. De kosten per team zijn: €45,-. Deelname mag vanaf 13 jaar.

Het programma op 16 juni:

11:45 uur: Aanmelden en shirts ophalen
12:00 uur: Verzamelen, briefing & gezamenlijke warming-up
12:30 uur: Startschot Expeditie!
16:00 uur: Finish & prijsuitreiking

GEEF JE OP!


Ieder team krijgt zelfs zijn/haar eigen speciaal Expeditie Goutum t-shirt! Bedenk een goeie naam voor je team, en geef je op. Dat kan op de site van Copini Buitensport: https://www.copinibuitensport.nl/evenement/expeditie-goutum/