Viking Games

Zaterdag 17 juni 11.30 uur – De Goutum Viking Games
Dit wordt weer geweldig om aan mee te doen èn om naar te kijken. Dit jaar organiseren we in nauwe samenwerking met het dreamteam van Re-Seth de Gøutum Viking Games. Je team van 6 tot 8 personen (waarvan minimaal 2 vrouwen zijn) komen in actie op een tal van onderdelen. Zo ga je hobbelfietsen, boogschieten op elkaar (wel safe natuurlijk) en allerlei andere tøffe spelønderdelen.
Minimaal twee mensen van je team zijn verkleed als Viking hoofdman en Viking vixen. (het hele team mag natuurlijk ook verkleed!). Die twee gaan tijdens het spectaculaire slotspel een speciaal parcours afleggen tegen alle andere teams… de viking run (rond 16 uur)! De snelste tijd en het stel in de meest originele outfit winnen een spannende en zeer ludieke prijs! 🙂 Duo Heesbeen fleurt de middag op met lekkere muziek.

Bedenk een toffe naam voor je team en geef je op! Doe dit door een mailtje te sturen naar de jongens van Re-Seth op dorpsfeestgoutum@reseth.nl voor 13 juni 10.00 uur. Alle onderdelen zijn weer prima te doen. Zelfs na een intensief verblijf in Stoke City van twee dagen. Dus ronsel je team en doe mee!

16.30 uur – Prijsuitreiking Viking Games en Versierde Straatprijs (BBQ).

IMG_2653Om 16.30 uur is de prijsuitreiking van de Viking Games en Versierde Straatprijs (BBQ). Natuurlijk versier je je straat weer feestelijk. Dat kun je invullen en vormgeven zoals je wil. Het ziet er altijd zo mooi uit als het hele dorp versierd is.
De mooist versierde straat maakt kans op de straat BBQ twv € 250,-! Tijdens de prijsuitreiking van de Viking Games hoor je of jouw straat
gewonnen heeft!