TICKETS

Ik Zie Je Gou(tum) is uitverkocht — Dat is goed nieuws voor iedereen die kaartjes heeft kunnen bemachtigen. Maar als dat je ondanks urenlang proberen niet gelukt is, dan kunnen we ons heel goed voorstellen dat je teleurgesteld bent. Dat spijt ons.

❤️ Mis ik dan het hele Dorpsfeest?
Soms hebben mensen meer kaartjes gekocht dan ze nodig hadden, of kaartjes voor een andere avond gekocht dan ze eigenlijk wilden. Laat het weten in een reactie op één van de postjes op facebook of insta. We hopen dat je wellicht op deze manier nog een kaartje kunt bemachtigen of ruilen met iemand. En regel het via een persoonlijk berichtje vervolgens met elkaar. Alle events overdag zoals Gastronomisch Goutum, De Alleskunner, Theaterochtend, Kaatsen en kinderspelletjes zijn voor iedereen zonder kaartje te bezoeken.

❤️ Volgend jaar hebben we niet meer kaartjes als dit jaar om redenen die we hebben uitgelegd, maar het spreekt voor zich dat we de verkoop van kaartjes voor het dorpsfeest wel anders gaan organiseren. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte hoe we dit gaan doen. Nogmaals, het spijt ons dat we zoveel mensen teleur hebben moeten stellen.

Tickets gekocht voor Stoke City Live 2020?

Met onze ticketpartner uit 2020 (VanPlan) hebben we overleg gehad hoe we alle bestellers van kaartjes van Stoke City Live (dat door Corona in 2020 niet door kon gaan) kunnen terug betalen. Inmiddels hebben alle kaartkopers een email van ons gehad, en storten we het geld van je gekochte kaartjes terug op je bankrekening. Heb je geen bericht gehad en wel tickets gekocht, reageer dan even met een pb-tje op één van onze socials; Facebook of Instagram ♥♥♥