TICKETS

Alle tickets voor Ik Zie Je Gou(tum) waren in 5 uur uitverkocht. Het is dus niet mogelijk om nog om een kaartje te kopen. We begrijpen dat dit voor sommige mensen een teleurstelling is. Iedereen die wel een kaartje heeft, alvast heel veel plezier op dit wel héél speciale dorpsfeestje.

Vragen over je bestelde tickets?

Wij werken samen met Tickethub voor de kaartverkoop. Als je een vraag hebt over je tickets dan kun je hun het beste even een mailtje sturen. Ze reageren op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur en meestal binnen 30 minuten op emails.
Email (voor niet dringende vragen): klantenservice@simpos.nl
Telefoon (voor dringende vragen kun je bellen): 085 301 91 65

Waarom waren de kaartjes zo snel weg?

Omdat we rekening moeten houden met de regels van de overheid ten aanzien van festivals, mogen we maximaal 750 betalende bezoekers per avond verwelkomen. Daarom leek het ons logisch om eerst onze dorpsgenoten de mogelijkheid te geven om dit Ik Zie Je Gou(tum) feest mee te kunnen maken. De kaartverkoop ging op zaterdag 21 augustus om 11.00 uur van start en binnen een uur waren 80% van de kaartjes verkocht. Even na 16.00 uur was de ticketshop leeg, geen kaartje meer te vinden. Ons plan om na 30 augustus de rest van de wereld een kans te geven om een kaartje te kopen moest dus wel de prullenbak in. Jammer voor iedereen die er ook graag bij had willen zijn. En gefeliciteerd iedereen die wél een kaartje heeft weten te bemachtigen. Maak er een super gezellig in de bubbel feestje van ♥♥♥

Had je nog kaartjes van Stoke City Live 2020, wat niet door kon gaan?
Alle aangeschafte entreetickets van Stoke City Live 2020 zijn omgezet in ticket(s) voor Stoke City Live 2022. Dus je kaartje of passe-partouts blijven geldig! Had je dus voor 2020 een kaartje gekocht dan heb je vorig jaar al automatisch een mailtje van VanPlan gekregen.
De kaartjes van Stoke City Live 2020 zijn helaas niet inwisselbaar voor het intieme en kleinschalige “Ik Zie Je Gou(tum)” feest voor onze dorpsgenoten, maar natuurlijk wel voor Stoke City Live 2022. Dus bewaar dat mailtje van Van Plan goed.

Feestcommissie Dorpsfeest Goutum / Stoke City Live – 21 augustus 2021