TICKETS

Zaterdag 20 april om 11.00 u start de kaartverkoop.
Ga naar tinyurl.com/stokecitygoutum en type daar je persoonlijke cijfercode in!

Op de flyer die je in de brievenbus hebt gekregen staat een cijfercode (dus géén letters!). Type die cijfercode foutloos over in de ticketshop. Daarna kun je bestellen. Let op; dit is alleen voor Goutumers en onze sponsoren. Per adres kun je voor iedere avond maximaal vier tickets bestellen voor 18+ en twee tickets voor 18- (€26,50 en €21,50 per stuk).
Je krijgt als dorpsgenoot de mogelijkheid om als eerste te bestellen. Pas na 27 april (als er dan nog kaartjes over zijn) krijgt de rest van de wereld de kans om kaartjes te kopen.
De ticketshop gaat live op 20 april 11.00 uur. Tot die tijd werkt deze link tinyurl.com/stokecitygoutum dus nog niet.

Voor alle kaartkopers. Let op:

  • Zorg vooraf dat je alles wat nodig kan zijn bij de hand hebt: betaalpas, eventuele bank reader/bank app, voldoende saldo op de rekening en check dat de juiste betaalmethode, bank en rekening wordt geselecteerd
  • Jouw persoonlijke flyer-code (die uit alleen cijfers bestaat) geeft éénmaal toegang tot de ticketshop, zodra je ermee inlogt, wordt deze als gebruikt geregistreerd. Als je in de wachtrij staat dus niet de pagina refreshen.
  • Wordt een bestelling geannuleerd of niet tijdig afgemaakt, is je unieke flyer-code verlopen, er wordt geen reset uitgevoerd.
  • Het komt helaas voor dat e-mails met de tickets niet kunnen worden afgeleverd omdat men een volle mailbox heeft. We adviseren je te zorgen voor voldoende ruimte in je mailbox.
  • Er worden door onze ticketpartner aan ticketkopers geen losse nieuwe codes uitgegeven, het heeft geen zin om contact hierover met SimpleTicket of de feestcommissie op te nemen.
  • Alleen indien de betaling is mislukt, wordt de code automatisch opnieuw geldig na ongeveer 5 minuten, probeer het dan opnieuw.

Als je vragen hebt over de tickets die je besteld hebt, ga dan naar de support pagina van onze online ticketpartner SimpleTicket: https://support.simpleticket.eu/RL86kZRl/qAZVvYA2