Dorpsfeest 2010

De FC Goutum kan terugkijken op een geslaagd feest. Maar we zitten niet stil. We zijn alweer druk met de voorbereidingen voor het feest van 2010. De data zijn al vastgesteld. Noteert u daarom alvast 9, 10, 11 en 12 juni in uw agenda!

Eén gedachte over “Dorpsfeest 2010”

 1. Hallo,

  Hopende dat dit niet overkomt als het zoveelste mailtje over dit onderwerp heb ik de moeite genomen om deze toch maar te sturen.

  Ik kwam jullie website tegen en wil graag langs deze weg onze band aan jullie voorstellen. Wij zijn Traxion, een vijfmans cover pop/rockband, bestaande uit twee gitaristen, een drummer, een bassist en een energieke zanger die graag samen met het publiek een feestje bouwd. De band bestaat uitsluitend uit liefhebbers van goeie muziek en dit is te merken tijdens onze optredens. Dit plezier proberen wij altijd over te brengen naar het publiek.

  We spelen nummers van o.a. Herman Brood, Normaal, Mooi Wark, Van Dik Hout, ZZ top, Bryan Adams, U2, Rolling Stones e.v.a. Voor een uitgebreidere lijst kunnnen jullie onze website raadplegen. http://www.traxionlive.nl

  Voor 2010 zijn we op zoek naar optredens en ik zou u willen vragen om ons in gedachten te houden voor jullie dorpsfeest van volgend jaar. Mochten jullie vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan horen wij dat uiteraard graag van u.

  In ieder geval bij voorbaat dank voor het lezen van dit mailtje. (het zal vast niet de enige zijn in zijn soort)

  Mischien tot ziens!

  Met vriendelijke groet,
  Traxion

  Remon Hofstra
  E-mail: remon@traxionlive.nl
  Website: http://www.traxionlive.nl
  Tel: 0654233146

Reacties zijn gesloten.