SAVE THE DATE

Het is nog volop winter, maar we lopen nu al warm voor het feest! Want we hebben nieuws; Stoke City is terug! Warm versmolten met al het goede van het Dorpsfeest Goutum wordt de nieuwe naam voor het feest: Stoke City Goutum. Deze naam geeft ons de mogelijkheid om acts te boeken die anders buiten ons bereik lagen. En de meeste artiesten, bands en acts zijn zo goed als zeker geboekt.

Terug naar de ijsbaan
Omdat wij (en de artiesten en de gemeente) graag een aparte ingang voor bezoekers en artiesten willen (onmogelijk op het onlangs gerenoveerde sportveld) verhuizen we naar de IJsbaan. Daar hebben we ook meer ruimte voor jullie, en kunnen we nog meer variatie in de programmering brengen. Ook dit jaar weer tickets alleen voor Goutumers, want groter groeien willen we niet. In maart hopen we in zee te gaan met een nieuwe ticketpartij, zodat dit jaar de kaartverkoop (weer alleen aan onze dorpsgenoten) soepeltjes gaat verlopen.

Oh… hadden we al gezegd dat DI-RECT komt? En nog meer bekende namen? Dit alles gecombineerd met toffe mensen, lekker eten, prima drinken, sport en games garandeert een feest van topklasse. We zien jullie graag weer op 8, 9 en 10 juni. Dan gaan we rocken!