Stoke City Live 2020 en 2021 gingen niet door

Helaas en tot ons verdriet konden we het dorpsfeest Goutum / Stoke City Live op in 2020 en 2021 niet verantwoord organiseren. Als organisatie wilden wij geen enkel risico nemen met de gezondheid van u als publiek, onze vrijwilligers, sponsoren, bands, crewleden, leveranciers en alle andere betrokkenen. Gezondheid gaat boven alles en heeft altijd onze hoogste prioriteit. Derhalve hebben wij besloten dat het feest niet doorging. Wel hebben we de datum voor Stoke City Live 2022 vastgesteld op 9, 10 en 11 juni 2022.

Wat betekent dit voor jou als je al een kaartje hebt gekocht?
Alle aangeschafte entreetickets van Stoke City Live 2020 zijn omgezet in ticket(s) voor Stoke City Live 2022. Dus je kaartje of passe-partouts blijven geldig! Had je dus voor 2020 een kaartje gekocht dan heb je vorig jaar al automatisch een mailtje van VanPlan gekregen.
Je kaartjes van Stoke City Live 2020 zijn helaas niet inwisselbaar voor het intieme en kleinschalige Ik Zie Je Gou(tum) feest dat we organiseren voor onze dorpsgenoten dit jaar, maar natuurlijk wel voor Stoke City Live 2022. Dus bewaar dat mailtje van Van Plan goed.

Blijf gezond!

Organisatie
Feestcommissie Dorpsfeest Goutum
Stoke City Live