Stoke City Live 2020 gaat niet door

We hebben als feestcommissie de afgelopen tijd regelmatig overleg gehad in verband met het Coronavirus, en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid. Helaas en tot ons verdriet hebben we vast moeten stellen dat we het dorpsfeest Goutum / Stoke City Live op 11,12 en 13 juni 2020 niet verantwoord kunnen organiseren.

Als organisatie willen wij geen enkel risico nemen met de gezondheid van u als publiek, onze vrijwilligers, sponsoren, bands, crewleden, leveranciers en alle andere betrokkenen. Gezondheid gaat boven alles en heeft altijd onze hoogste prioriteit. Derhalve hebben wij besloten dat het feest niet doorgaat. Wel hebben we de datum voor Stoke City Live 2021 vastgesteld op 10, 11 en 12 juni 2021.

Wat betekent dit voor jou als je al een kaartje hebt gekocht?
Wij als organisatie zijn achter de schermen druk bezig geweest om alle aangeschafte entreetickets van Stoke City Live 2020 om te zetten in ticket(s) voor Stoke City Live 2021. Dus je kaartje of passe-partouts blijven geldig! De exacte werkwijze en informatie rondom de door jouw aangeschafte tickets zal via onze ticketpartner VanPlan worden gecommuniceerd. Heb je een kaartje gekocht dan ontvang je binnenkort automatisch een mailtje van VanPlan.

Tot volgend jaar!
We hadden je graag een andere boodschap gestuurd, dat zul je begrijpen. Het feest was af, we hadden er (net als jullie) zoveel zin. Alles was geregeld. We konden niet wachten tot het tweede weekend van juni. Maar in 2021 zijn we terug en hopen dat je er dan weer in goede gezondheid bij bent! We gaan er een prachtige editie van maken die niemand zal vergeten. Daar kun je op vertrouwen.

Blijf gezond!

Organisatie
Feestcommissie Dorpsfeest Goutum
Stoke City Live